PETUA TRADISIONAL UNTUK SUAMI

KHAS UNTUK PASANGAN BAHAGIA

Sebagai seorang Suami yang Prihatin, anda pasti nak dapatkan Prestasi yang terbaik.

Kita nak berikan nafkah zahir & batin terbaik kepada Si Dia, betul tak?

Tetapi, sebagai seorang yang berfikiran waras, kita taknak lah terpengaruh dengan produk pelik-pelik, bahaya & overclaim seperti di luar sana.

Jadi, di sini lah kami mengesyorkan anda mengamalkan produk kami.

Hasil kajian tempatan: untuk Prestasi Suami.

  • Terbukti secara klinikal
  • Terjamin Selamat (Pendaftaran KKM)
  • Untuk penjagaan ‘aset’ kesihatan lelaki

Dapatkan sekarang.

DISCLAIMER: THIS WEBSITE IN NO WAY IS AFFILIATED WITH FACEBOOK OR ANY FACEBOOK ENTITIES. ONCE YOU LEAVE FACEBOOK THE RESPONSIBILITY NO LONGER IS ON THEIR SITE. WE MAKE EVERY ATTEMPT TO CLEARLY STATE AND SHOW ALL PROOF. WE DO NOT SELL YOUR EMAIL OR ANY INFORMATION. CAN SPAM COMPLIANT. IF YOU HAVE ANY QUESTIONS PLEASE FEEL FREE TO CONTACT US. ALL TRADEMARKS AND LOGOS ARE THE PROPERTY OF THEIR RESPECTIVE OWNERS. THIS SITE AND THE PRODUCTS AND SERVICES OFFERED ON THIS SITE ARE NOT ASSOCIATED, AFFILIATED, ENDORSED, OR SPONSORED BY ANY BUSINESS LISTED ON THIS PAGE NOR HAVE THEY BEEN REVIEWED TESTED OR CERTIFIED BY ANY OTHER COMPANY LISTED ON THIS PAGE. THE RESULTS SHOWN ARE NOT TYPICAL AND RESULTS WILL VARY BASED ON YOUR MARKET, YOUR EFFORTS, COMPETITION AND MANY OTHER FACTORS OUTSIDE OF OUR CONTROL.

SUAMI WAJIB BERIKAN NAFKAH BATIN TERBAIK BUAT ISTERI

Dah cuba macam macam tapi tak jadi jugak.

Jangan putus asa berikhtiar bang. Cuba lagi selagi boleh. Kita wajib berikan nafkah batin yang terbaik buat isteri.

Seronok kan tengok pagi pagi isteri tersenyum puas bahagia.

BIASA KAN KITA LALUI MASALAH KAT BAWAH NI SEBAGAI SUAMI

Isteri tak puas bila bersama. Rasa macam ada je yang kurang sampai bangun pagi pun takde mood

Adik susah nak naik bila sampai masa dengan isteri. Tunduk je ke bawah bila dah sampai masa untuk “perform”

Air sikit dan tak pekat. Bila dah selesai bersama rasa hampa bila teringat air sikit je kuar. Tak pekat pulak tu.

Badan rasa lesu letih bila balik kerja. Bila malam jumaat nafsu membuak2 tapi badan pulak dah tak larat.

Jangan Sesekali Kita Sebagai Suami Ambil Mudah Masalah Masalah Di Atas. Kita Wajib Berikhtiar Untuk Selesaikan Masalah ni

PERKENALKAN PENYELESAIAN KEPADA MASALAH DI ATAS

Honey Warrior 100% diperbuat daripada bahan organik.

Di hasilkan daripada madu lebah asli digabungkan dengan “black ginger”.

Terbukti secara tradisional mampu mengembalikan kehebatan tenaga batin lelaki. Lepas ni dah boleh la nak dayung lebih laju dan lama lagi. InsyaAllah. 

Telah Disahkan Selamat Untuk Digunakan dan Telah Pun Mendapat Pengiktirafan HALAL

Cara Pengambilan Madu Black Ginger ni Mudah je

  1. Ambil terus dari sachet 5, 6 jam sebelum bersama dengan isteri.
  2. Ambil seminggu sekali sahaja.
  3. Untuk pengambilan kali pertama boleh ambil 1 sachet sehari selama 2 hari berturut turut. Kemudian cukup 1 minggu satu sachet sahaja.
  4. Banyakkan minum air kosong.
  5. Kesan boleh dirasai antara 3 ke 5 hari bergantung pada individu.

” Tergesel Sikit Pon Adik Dah Naik “

" Air Mani banyak, PEKAT "

Kami sediakan COD Ninja Van. Barang sampai baru bayar pada posmen. COD CAJ RM10 JERR..

Bertindak sekarang. Bahagiakan isteri tersayang sebaik mungkin. Pilih je pakej di bawah untuk teruskan membuat tempahan.

” Berapa yakin kita selama ni dah berikan yang terbaik pada isteri? Isteri ni kadang kadang dia tak cakap pon kat kita tentang nafkah batin ni. Jom kita berikhtiar cuba yang terbaik “

PAKEJ 1 KOTAK

RM99
  • 1 Kotak Honey Warrior (5 sachet)
  • Free Postage
  • BARANG SAMPAI BAYAR PADA POSMEN (CAJ TAMBAHAN RM10 JIKA PILIH C.O.D)

PAKEJ 2 KOTAK

RM149
  • 2 Kotak Honey Warrior (10 sachet)
  • Free Postage
  • BARANG SAMPAI BAYAR PADA POSMEN (CAJ TAMBAHAN RM10 JIKA PILIH C.O.D)

PAKEJ 3 KOTAK

RM179
  • 3 Kotak Honey Warrior (15 sachet)
  • Free Postage
  • BARANG SAMPAI BAYAR PADA POSMEN (CAJ TAMBAHAN RM10 JIKA PILIH C.O.D)

Testimoni pengguna di bawah

Khas untuk tenaga dalaman lelaki. Meningkatkan prestasi malam jumaat.

Honey Warrior diperbuat daripada madu asli dan black ginger sahaja

Makan terus dari sachet 4 ke 5 jam sebelum bersama isteri.

Memang sangat berkesan. Ramai yang repeat order lepas beli.

Tiada kesan sampingan buruk dan sebarang pantang larang

Ada 5 sachet. Satu sachet makan kesan boleh rasa 3 ke 4 hari. 1 minggu 1 sachet sudah cukup.

Ya. Untuk tenaga batin dan mencergaskan badan. Bangun pagi rasa lebih bertenaga

Boleh takde masalah. Tiada pantang larang.